Ostoskorisi on tyhjä
product

Cotswolds

Single Malt

Koko 70 cl
Tuotenumero 86511
Alkoholi 46%
Tyyppi Single Malt

Cotswolds Single Malt on kolme vuotta entisissä bourbon- ja espanjalaisissa punaviinitynnyreissä kypsytetty viski. Viski on valmistettu alueella viljellystä ja 100% lattiamallastetusta ohrasta. Pitkän käymisen johdosta estereitä muodostuu runsaasti, minkä seurauksena saadaan aromikas vierre. Viski tislataan kahdesti tislauskattiloissa, joiden tilavuus on 2000 ja 1600 litraa. Tisleestä 30 % on kypsytetty ensimmäisen täytön Kentucky Bourbon -tynnyreissä ja 70 % entisissä espanjalaisissa punaviinitynnyreissä.
Cotswolds Distillery sijaitsee Sturtonin kylässä, Cotswoldsin alueella, läntisessä Englannissa. Tislaamo aloitti toimintansa vuonna 2014. Ensimmäinen 4000 pullon viskierä lanseerattiin syyskuussa 2017. Tislaamo tuottaa viskiä nykyisin noin 100 000 pulloa vuodessa, jonka lisäksi tuotantoon kuuluu suosittu gini. Koko tuotantoprosessi on suunniteltu mahdollisimman puhtaaksi ja luonnonmukaiseksi. Kaikki tuotannossa syntyvät sivutuotteet ja jätteet kierrätetään, käytetään rehuksi tai jalostetaan biokaasuksi.

Luonnehdinta:
Tuoksussa on toffeeta, rusinaa, hunajaa, marsipaania, kypsää persikkaa ja aprikoosia. Maku on mausteinen ja tasapainoinen. Aistittavissa appelsiininkuorta, tummaa hedelmää, vaniljaa, ja kanelia.