Ostoskorisi on tyhjä
product

Compass Box

Great King Street - Glasgow Blend

Koko 70 cl
Tuotenumero 8924
Alkoholi 43,00
Tyyppi Blended Whisky

Great King Street Glasgow Blend on nykyaikainen skotlantilainen blended-viski. Sen maussa yhdistyvät saariston alueen savuviski sekä sherrykypsytetty viski Highlandin ja Speysiden alueilta. Sekoituksessa 50 % on mallasviskiä Speysiden ja Highlandsin alueilta sekä 17 % Islayn saarelta. Loput 33 % on jyväviskiä Lowlandin alueelta. Kypsytykseen on käytetty enimmäkseen entisiä ensimmäisen täytön bourbon-tynnyreitä. Osa viskistä on saanut kypsyä entisissä ensimmäisen täytön sherrytynnyreissä sekä uudesta ranskalaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä.
Compass Box on korkealaatuisten blended-viskien tuottamiseen erikoistunut yritys. Sen perusti John Glaser vuonna 2000 oltuaan ennen sitä Johnnie Walkerin markkinointijohtajana. Compass Boxin kokoelmaan kuuluu kaikki skotlantilaiset viskityypit. Jokainen tynnyri valikoidaan ja yhdistetään huolellisesti, ja tuloksena on monipuolista ja korkealaatuista viskiä.

Luonnehdinta:
Tuoksu on savuinen, mausteinen, hunajainen ja suklainen. Maku on nokinen ja suklainen. Mukana kirsikkaa, toffeeta ja kuivattua hedelmää.