Ostoskorisi on tyhjä
product

Ichiro's Malt

Wine Wood Reserve

Koko 70 cl
Tuotenumero 860128
Alkoholi 46%

Ichiro’s Malt, Wine Wood Reserve on blended malt -viski. Sen sekoitukseen on käytetty Chichibu- ja Hanyu-tislaamojen viskiä sekä skotlantilaista mallasviskiä. Viski on kypsytetty tynnyreissä, joissa on aikaisemmin säilytetty punaviiniä. Tämän jälkeen viski on viimeistelty 2000-litraisessa ovum-tammitynnyrissä. Ovum on tunnetun ranskalaisen Transaud -tynnyrivalmistajan valmistama munanmuotoinen tammitynnyri.
Ichiro’s Malt on Akuto Ichiron omistama tuotemerkkki. Hän johtaa myös vuonna 2008 toimintansa aloittanutta Chichibu-tislaamoa. Tislaamo sijaitsee Chichibun vuoriston rinteillä noin 100 km Tokiosta luoteeseen. Alueen lämpötilavaihtelu on suurta, mikä nopeuttaa viskin kypsymistä. Chichibussa kesät ovat kuumia ja talvet puolestaan kylmiä ja kuivia.
Ichiron suvulla on pitkät perinteet japanilaisten alkoholien, kuten saken ja shochun, tuotannossa. Ichiro Akuton isoisä, Isouji Akuto, perusti Hanyu-tislaamon vuonna 1941. Viskin valmistus aloitettiin 1980-luvulla, mutta tislaamo jouduttiin sulkemaan taloudellisista syistä vuonna 2000.

Luonnehdinta:
Tuoksussa punaherukkaa, kirsikkaa ja tummaa suklaata. Maussa vaniljaa, mansikkaa ja suklaata.