Ostoskorisi on tyhjä
product

Pusser's

Spiced

Koko 70 cl
Tuotenumero 8929
Alkoholi 35%

Pusser’s Spiced Rum on karibian mausteilla maustettu rommi. Maustamiseen on käytetty mm. inkivääriä, kanelia, muskottia ja kuivatua hedelmää.
Pusser’s Rum on ainoa rommi, jonka perustana on viimeisin Englannin laivaston käyttämä resepti. Melassi on peräisin Guyanassa sijaitsevasta Demerara-laaksosta. Demerara tunnetaan myös korkealaatuisesta sokeristaan. Laaksossa oli aikoinaan noin 300 sokerintuottajaa, joista jokaisella oli oma tislaamo. Rommi sekoitetaan viiden tislaamon tuotoksesta, joista kolme sijaitsevat Guyanassa ja kaksi Trinidadissa. Rommia kypsytetään vähintään kolme vuotta.
Laivaston rommitraditio toimi rohkaisijana taisteluissa merellä vuodesta 1655 vuoteen 1970. Jokapäiväinen annos Pusser’sin rommia oli päivän kohokohta olosuhteissa, jotka olivat hyvin rankat ja vaikeat. Vuonna 1970 laivaston päälliköt kuitenkin päättivät, että rommi ei voinut olla palkan osa. Käytäntö lopetettiin 31. heinäkuuta 1970. Päivä tunnetaan nimellä ”Black Tot Day”.

Luonnehdinta:
Tuoksussa kanelia, inkivääriä, appelsiininkuorta, ja muskottia. Maku on suklainen jossa vaniljaa, inkivääriä ja kypsää hedelmää.