Ostoskorisi on tyhjä
product

Cotswolds

Dry Gin

Koko 70 cl
Tuotenumero 86404
Raaka-aine Vehnä
Alkoholi 46 %

Cotswolds Dry Gin on vehnäpohjainen tislattu gini. Sen maustamisessa on käytetty yhdeksää paikallisesti viljeltyä yrttiä ja maustetta: katajanmarja, korianteri, väinönputki, laakerinlehti, greippi, lime, mustapippuria ja kardemumman siemen. Vehnätisleessä uutetaan ensin katajanmarjaa, korianteria ja väinönputkea 12 tuntia. Tämän jälkeen uutos tislataan 500 litran Holstein-kattilassa, johon lisätään loput mausteet. Osa mausteista haudutetaan tislattavan alkoholin kanssa ja osa asetetaan “höyrytyskoreihin”.

Costwolds Distillery sijaitsee Stourtonin kylässä, Costwoldsin alueella, läntisessä Englannissa. Gini lanseerattiin syyskuussa 2014. Mallasviski, jota tuotetaan noin 100 000 pulloa vuodessa, ei ole vielä riittävän iäkästä markkinoitavaksi. Koko tuotantoprosessi on suunniteltu mahdollisimman puhtaaksi ja luonnonmukaiseksi. Kaikki tuotannossa syntyvät sivutuotteet ja jätteet kierrätetään, käytetään rehuksi tai jalostetaan biokaasuksi.

Luonnehdinta:
Tuoksussa katajanmarjaa, appelsiininkuorta ja seljankukkaa. Maku on kukkainen ja siinä on appelsiinia, seljankukkaa, lakritsaa ja katajanmarjaa.