Ostoskorisi on tyhjä
product

Forest Dry Gin

Autumn

Koko 0,5 l
Tuotenumero 86362
Alkoholi 42 %

Forest dry Gin Autumn on mausteinen gini, jonka valmistukseen on käytetty 24 yrttiä sekä päärynää ja mandariinia. Forest Dry Gin tuotetaan mallastetusta ohrasta sekä rukiista. Käynyt vierre tislataan neljään kertaan eri pannutislauskattiloissa, joiden koko on 300, 30 ja 5 litraa. Tämän jälkeen tisleen alkoholipitoisuus on noin 89 %. Yrtit ja hedelmät uutetaan erikseen tisleessä, minkä jälkeen uutos tislataan uudelleen. Tisleet sekoitetaan sitten lopullisesti ja annetaan levätä muutama viikko ennen pullottamista.
Forest Dry Autumn & Tonic voidaan maustaa Scrappy’s Orange Bittersillä ja koristaa päärynänsiivulla ja mandariininkuorella.
Forest Spirits on Belgiassa Antwerpenin lähistöllä sijaitseva tislaamo. Yrityksen perusti sommelieeri Jurgen Lijcops, joka myös omistaa tunnetun Michelintähtiravintolan The Glorious. Yrityksen päämääränä on tuottaa puhtaita tisleitä, joiden koko tuotantoprosessi tehdään käsin paikan päällä. Mausteina käytetään pääosin paikallisesti luomuviljeltyjä kasviksia ja hedelmiä. Viljelyspinta-alaa on noin 3,5 ha ja siellä kasvatetaan muun muassa bergamottia, korianteria, väinönputkea, laventelia sekä päärynää ja omenaa. Forest Spiritsin ginit on nimitetty vuodenaikojen mukaan. Kussakin ginissä voidaan aistia eri vuodenaikojen makuja ja aromeja.

Luonnehdinta:
Tuoksussa katajanmarjaa, laventelia, appelsiinia ja valkoista hedelmää. Maku on kuiva ja hedelmäinen. Mukana on katajanmarjaa, päärynää, mandariinia ja mausteita.