Ostoskorisi on tyhjä
product

Forest Dry Gin

Winter

Koko 0,5 l
Tuotenumero 86363
Alkoholi 45 %

Forest dry Gin Winter on tyyliltään perinteinen kuiva gini, jonka valmistukseen käytetään runsaasti katajanmarjaa sekä sitrushedelmiä. Forest Dry Gin tuotetaan mallastetusta ohrasta sekä rukiista. Käynyt vierre tislataan neljään kertaan eri pannutislauskattiloissa, joiden koko on 300, 30 ja 5 litraa. Tämän jälkeen tisleen alkoholipitoisuus on noin 89 %. Yrtit ja hedelmät uutetaan erikseen tisleessä, minkä jälkeen uutos tislataan uudelleen. Tisleet sekoitetaan sitten lopullisesti ja annetaan levätä muutama viikko ennen pullottamista.
Forest Dry Winter & Tonic voidaan maustaa Scrappy’s Orange Bittersillä ja lisätä lasiin katajanmarjoja ja punaisen greipin kuorta.
Forest Spirits on Belgiassa Antwerpenin lähistöllä sijaitseva tislaamo. Yrityksen perusti sommelieeri Jurgen Lijcops, joka myös omistaa tunnetun Michelintähtiravintolan The Glorious. Yrityksen päämääränä on tuottaa puhtaita tisleitä, joiden koko tuotantoprosessi tehdään käsin paikan päällä. Mausteina käytetään pääosin paikallisesti luomuviljeltyjä kasviksia ja hedelmiä. Viljelyspinta-alaa on noin 3,5 ha ja siellä kasvatetaan muun muassa bergamottia, korianteria, väinönputkea, laventelia sekä päärynää ja omenaa. Forest Spiritsin ginit on nimitetty vuodenaikojen mukaan. Kussakin ginissä voidaan aistia eri vuodenaikojen makuja ja aromeja.

Luonnehdinta:
Tuoksussa katajanmarjaa, sitruunankuorta, korianteria ja greippiä. Maku on kuiva ja voimakas, ja siinä on havaittavissa katajanmarjaa, appelsiininkuorta, korianteria ja väinönputkea.